PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 064 610 zákazníkov.

- vypínače a zásuvky

- inteligentné systémy

- vstupné systémy

- istenie a svietidlá

- predlžovačky

- iné

Meno: Ľubomír

Dátum: 16.03. 2022

Zodpovedané: Nie

Zaradenie: Valena

Certifikát na Valena life

Dobrý deň potreboval by som zaslať certifikát na legrand Valena life že je možné ju použiť na drevotriesku ktorá je použitá ako zástena na kuchynskej linke namiesto keramického obkladu vo vašej odpovevedi na tento dotaz som sa dočítal že Valena life vyhovuje .Ďakujem

Meno: Filip

Dátum: 24.02. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Cierne krytky

Dobry den,
mate v ponuke aj krytky ciernej farby pre zasuvky a vypinace?

Meno: Peter Kimle

Dátum: 12.02. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

VALENA LIFE 752130/752129

Zdravím Vás,
prosím je možné použiť VALENA LIFE 752130 alebo 752129 aj ako alternatívny spínač/tlačidlo - teda ovládať žalúzie z dvoch miest?
Ďakujem vopred za odpoveď.
S pozdravom, Peter Kimle.

Meno: Miroslav

Dátum: 11.02. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Blikanie svetiel so stmievačom Valena life 752162

Dobrý deň,
mám nainštalovaný stmievač Valena life 752162 a pri najvyššom a skoro navyššom výkone (keď svieti najviac)preblikuje. Keď nastavím stmievač na menší výkon, blikanie sa neprejavuje. Stmievač ovláda dve nástenné svietdilá s dvoma LED stmievateľnými žiadovkami OSRAM PARATHOM DIM, so svetelným výkonom 5,0W každá. Viete mi prosím povedať kde by mohol byť problém?

Ďakujem za odpoveď.

Meno: Pavol

Dátum: 26.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Legrand Valena Life 752165

Dobrý deň, zapojil som automatický vypínač 752165 spolu s vypínačom č.6 752106. Fáza privedená najprv na vypínač č.6, vypínače prepojené 1-2. Výstup do svetla z L na automatickom vypínači. Svetlo mi zhasne po cca 10-15 sec. Pohybový senzor nefunguje vôbec. Je to vadný kus ? Už tu zaznela podobná chyba ...
Ďakujem

Meno: Peter Rozboril

Dátum: 21.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Senzor pohybu

Dcéra si kúpila do domu 2 senzory pohybu legrand 7 521 73 a 6 ks 3 W led svietidiel na osvetlenie schodiska v RD. V krabičke je len zapojovacia schéma na zapojenie senzora. Senzory som chcel zapojiť na začiatkoch schodiska medzi sebou paralelne a medzi ne 6 led svetiel. Z priloženej schémy mi ale nie je celkom zrejmé či to takto môžem zapojiť pri tomto type senzora. Neviem či paralelné zapojenie nie je možné podľa schémy le pri type 752170/72/77.

Meno: František

Dátum: 04.01. 2022

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Mechanizmus inmatic valena life

Dobrý deň,
chcel by som radu pri výmene vodičov v zásuvkách valena life. Tieto zásuvky sú s inmatic mechanizmom (automatickými svorkami) a moja otázka znie: ako dostanem von z mechanizmu staré vodiče? V kryte je vidno zdierky ale neviem či slúžia na uvoľnenie pružinky na konkrétnej svorke a keďže nechcem poškodiť celý mechanizmus sa radšej pýtam.
Ďakujem

Meno: Matej Čišecký

Dátum: 13.12. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena life s netatmo

Dobrý deň,

v prvom rade vám chcem povedať, že som sa veľmi potešil keď ste predstvili produkty rady valena life s netatmo. S produktami Legrand mám len dobré skúsenosti a vždy ich preferujem i keď nie som profesionál. Taktiež používame zariadenia Netatmo s ktorými sme veľmi spokojní.

Keďže si si staviame rodinný domček tak pomaly robím prieskum trhu a včera som si pozrel jedno prezentačné video ohľadom tejto produktovej rady.

Pán prednášajúci spomenul, že bez konektivity k internetu nebudú fungovať "smart" funkcie. Neviem k tomu nájsť ďalšie informácie tak píšem sem. Mám dve otázky:

- Je to naozaj tak, že napriek tomu, že wifi a teda lokálna sieť funguje akékoľvek "smart" funkcie z aplikácie zostanú nefunkčné? Vrátane naprogramovaných podmienok? Napríklad vytiahutie žalúzií pri východe slnka?
- Je tomu tak aj v prípade integrácie do Apple domácnosti, čiže prostredníctvom Apple Homekit?

Vlastne mám ešte jednu otázku, rád by som si produkty pozrel a vyskúšal osobne, mám možnosť tak urobiť v nejakom showroome?

Za skorú odpoveď veľmi pekne ďakujem

s pozdravom
Čišecký

Meno: Dušan Novotný

Dátum: 30.11. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ovládanie svetla z viacerých miest

Dobrý deň, vybral som si do bytu smart riešenie Valena Life s Netatmo.
Ako zapojiť smart spínače pre ovládanie svetla z viacerých miest?
Je možné to riešiť (ak nechcem použit smart mikromodul) zapojením jedného smart stmievača 7 521 84 a následným pridávaním bezdrôtových spínačov 7 521 85
na ďalšie miesta, z ktorých chcem svetlo ovládať?
Ďakujem.

Meno: Alena Gavulova

Dátum: 30.11. 2021

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Doporucenie svetelneho stmievača

Dobry den, môžete mi prosim vas doporucit svetelny stmievac do ramika valena na obyvackove svetlo? ak mam vo svetle osadenych 5 led ziaroviek typu EGLO 11702 a maju v popise , ze su stmievatelne? dakujem pekne