PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 071 156 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Peter

Dátum: 02.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 100X WIFI

Dobrý deň

Chcel by som poprosiť o radu ohľadne videovrátnika Classe 100X WIFI.
Mám problém pri spárovaní s domácou WIFI sieťou. Postupoval som podľa návodu, ale vnútorná jednotka sa nepripojí, zobrazí sa na obrazovke aj IP adresa pri pripájaní ale nakoniec vypíše chybu.

Ďakujem

Meno: Vladimír Sopko

Dátum: 28.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Rozvádzač XL3 s630, 1200mm

Dobrý deň,
je možné do rozvádzača XL3 s630 kat. č.: 3 375 53, výška 1200mm objednať montážnu dosku (Solid universal plates) na celú výšku rozvádzača v jednom kuse?
Podľa katalógu je možné objednať iba dve dosky s výškou 600mm.

Meno: Rodziňák Andrej

Dátum: 14.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Zmena termostatov

Dobrý deň.
Mam podlahove kurenie kde ovladam kazdu miestnost samostatne prostrednictvom izboveho termostatu valena life -Produktové číslo: 752133 .
Ovladanie je však prilš citlive v rozsahu milimetrov a vobec nezodpoveda teplotnej stupnici na panely.
Otazka ci sa da jednoducho nahradit termostatom na podlahove kurenie p.č 752134 kde je iny typ stupnice a ci by podla Vasho nazoru mohlo lepsie fungovat.
Resp. ine sofistikovane riešenie mozno aj programovatelne. Podotykam ze termostat je v niektorych miestnostiach sucastou viacramcekoveho riesenia s inymi komponentami Valena life.

Dakujem za odpoved.

Meno: Jozef

Dátum: 10.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Vypínače

Dobrý deň chcem sa opýtať na zapojenie (schéma)na vypínače 6-7-7-7-7-6 mohli by ste mi to poslať na e-mail vopred ďakujem

spozdravom Jozef

Meno: Patrik

Dátum: 07.10. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Nočné videnie 369339

Dobrý deň,

mám od vás video sadu 7" zrkadlový efekt s vonkajšou jednotkou 369339. Po vypnutí pouličného osvetlenia na vnútornom displeji v noci nie je vidno vôbec nič. U známych, ktorí majú rovnakú sadu je ale v úplnej tme pekne vidno obrysy okolia (stromy, cesta...). Môžem poprosiť o radu?

https://drive.google.com/file/d/15KXFeFcVEyIQEPaWKaQM-ETepXswNX1E/view?usp=sharing

Ďakujem.

Patrik