PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 090 851 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Martin Zahorsky

Dátum: 05.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Kompatibilne ziarovky so stmievacmi valena life

Dobry den,
chcel by som sa informovat ohladom kompatibilnych ziaroviek so smievacmi valena life. Mam doma asi 4 rocne stmievace ktore nefungovali dobre s viacerymi led ziarovkami ktore som mal k dispozicii. Preto by som sa chcel spytat, ci uz mate nejake konkretne odskusane ktore by mali fungovat spolahlivo. Otocne smievace mam na nocne lampy, tam by som potreboval ziarovky E14/E27 a tlacitkove na hlavne osvetlenia, tam mam E27.
Dakujem za odporucania.
S pozdravom
Martin

Meno: ivan baltay

Dátum: 03.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Netatmo Termostat

Dobrý deň, na dome máme pri Protherm kotli Netatmo prenosný termostat. Internetové pripojenie máme iba základné. Router nemá žiadnu špeciálnu konfiguráciu na detegovanie vnútorných zariadení a ich propagovanie mimo lokalnu wifi. Aké úpravy treba spraviť, aby bol Netatmo termostat ovládateľný vzdialene pls?

s pozdravom,
Ivan Baltay

Meno: Tibor

Dátum: 02.02. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena life

Dobrý deň chcem sa opýtať na zapojenie (schéma)na vypínače 6-7-7-6 mohli by ste mi to poslať na e-mail vopred ďakujem

Meno: Michal Ďorda

Dátum: 21.01. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena Life s Netatmo

Párovanie vypínačov žalúzí

Dobrý deň,

nainštaloval som hlavnú jednotku pre Valena Life with Netatmo, ktorú som pripojil regulérne do domácej 2,4GHz WiFi siete cez Home+Control a vytvoril domácnosť.

Problémom je, že nech skúšam ako skúšam pripojiť 6ks ovládačov na žalúzie po rôznych izbách a jednu zásuvku v kúpelni, tie nevidím nikde v domácnosti počas tvorby samotnej domácnosti v appke. Proces inštalácie mi občas ponúkne hľadať iné zariadenia (ale nerozumiem kedy ich ponúkne a kedy nie), pri niektorých vytváraniach domácnosti mi ani nedovolí hľadať iné zariadenia. Všetky ovládače a zásuvka svietia permanentne na červeno, akonáhľe do nich pustím elekrický prúd a funguje ako štandardné ovládače bez diaľkového ovládania. Napadá Vám, kde by mohol byť problém s ich pripájaním?

S pozdravom
Michal

Meno: Marek

Dátum: 15.01. 2023

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

dsl

Dobrý deň, chcem sa spýtať, mám túto zásuvku (1DGA608) od telekomu (je v nej plošák) koncovka RJ11, a chcel by som ju nahradiť podomietkovou od vás.Máte také niečo v ponuke?

Ďakujem