PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 070 886 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Peter Hanušniak

Dátum: 12.05. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena LIFE bez detskej poistky

Dobrý deň,

chcem sa informovať či v produktovej rade Valena LIFE máte zásuvky ( jedno a dvojzásuvky ) aj bez detskej poistky ??? Ak áno môžete my poslať kód výrobku.

S pozdravom

Peter Hanušniak
0905/867396
hanusniak.peter@centrum.sk

Meno: Peter

Dátum: 11.05. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Valena Life 752129 ako náhrada Inis Uno VB ?

Dobrý deň,
mám vonkajšie žaluzie CLIMAX s motorom Somfy, na jeho ovládanie mám vypínač Inis UNO VB (5-polohový) - tu je charakteristika:

Inis UNO VB / Inis DUO VB pětipolohový spínač, určený především pro ovládání žaluzií. Lehký stisk (po první odpor) je bez aretace pro
naklápění lamel, po překonání odporu se tlačítko zaaretuje pro přejezd žaluzie do koncové polohy. Vypnutí středovým tlačítkem.

Môžem tento vypínač nahradiť spínačom Valena Life 752129 ?
Výmenu potrebujem kvôli estetickému hľadisku do 2-rámika k už existujúcemu vypínaču LEGRAND

Ďakujem

Meno: Marian

Dátum: 09.05. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Prepojenie

káblikov s koncovkou RJ 11 do double pri 4 žilovom kábli (telefón Magio T-com). Prosím v schéme prepojenia medzi jednou a druhou zásuvkou farebne odlíšiť, aby bolo jasné aká farba ide na 1, aká na 2... Zapojil som jednu zásuvku, ktorá funguje a druhú som prepojil 1/1, 2/2, 3/3, 4/4 a nefunguje. Taktiež ma poteší odpoveď na otázku ako pripojiť jednotlivé kábliky z RJ 11 koncovky (4 kábliky - čierny, oranžový, zelený, žltý) na Valena zásuvku RJ45 - ktorý káblik z RJ a na ktoré číslo v RJ 45 zásuvke. Ďakujem veľmi pekne, veľmi ocením Vašu pomoc a prajem Vám príjemný deň

Meno: Dušan

Dátum: 02.05. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

LIfe ovladanie roliet

Dobrý deň
potrebujem si kúpiť váš výrobok na ovládanie roliet. V katalógu ponúkate dva tipy. potrebujem aby po stlačení mi roleta sama prišla do úplného otvorenia resp.zatvorenia.Postačuje obj.č. 752129 ?

Meno: Peter Piško

Dátum: 30.04. 2017

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Videovratnik - Zrkadlovy efekt

Dobry den,
chcem sa opytat v pripade, ze stlacim lave tlacitko na vonkajsej jednotke vonkajsia jednotka sa tvari ze zvoni, vnutorna jednotka ale nezvoni. Da sa videovratnik nastavit tak aby v ramci jednej bytovej jednotky zvonil vo vnutry po stlaceni oboch casti tlacitka vonkajsej jednotky (lavej aj pravej).

Momentalne mi funguje len prave tlacitko. Switche na vnutornej aj vonkajsej jednotke sa zdaju byt v polohe "on".

Dakujem za odpoved.
Pekny den.
PP