Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/5/c/5c18d4e9-50c1-44fb-bf98-8cd1106d2adc/legrandforum.sk/web/funkcie.php on line 13
- LegrandForum.sk

PRIDAŤ OTÁZKU

Meno * E-mail *

Telefón * Zaradenie *

Informácia o telefónnom čísle nebude zverejnená, slúži iba na interné účely pre potrebu ďalšej konzultácie. Odoslaním formuláru súhlasíte s použitím Vášho e-mailu na marketingové účely spoločnosti Legrand Slovensko s.r.o. Z odoberania newslettera sa možete kedykoľvek odhlásiť prostredníctvom odkazu na konci každého newsletteru.
Nadpis *


Opíšte kód *


polia označené * sú povinné
www.legrandforum.sk

Potrebujete poradiť?

Naše fórum už navštívilo 1 038 183 zákazníkov.

Hľadáte odpovede na otázky týkajúce sa elektrickej inštalácie, riešení do domácnosti, kancelárie a priemyslu? Radi vám poradíme. Odpovede očakávajte do jedného pracovného dňa.

Meno: Milan Sventek

Dátum: 10.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Školenia

Dobrý deň,

sme začínajúca projekčná firma (PD pre RD-elektro).

Chcel by som sa spýtať či nerobíte nejaké školenia pre projektantov elektro, o vašich produktoch,
poprípade či neponúkate B2B spolupráce?

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď

S pozdravom
M. Sventek
BESKON s.r.o.

Meno: Ivan

Dátum: 09.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Practibox S ako uplny kryt

Dobry den,

chcel by som sa spytat, ci je mozne pouzit rozvodnicu Legrand Practibox S aj ako uplny kryt podla STN EN 60670-24. V katalogu uvadzate IEC 60670-24 a pod nim na vyrobu rozvadzacov podla IEC 61439-3.

Ak ano, tak ako sa da pouzit - ako GP pokyny podla AA alebo PD pokyny podla BB? Kde sa daju najst prislusne certifikaty a pokyny?

Dakujem.

Meno: Martin

Dátum: 09.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Valena

Ramik Valena versus Valena life

Dobry den,
mam zasuvky valena v dvojramiku, chcem jednu zasuvku vymenit za USB nabijacku, ale ta je Valena Life, bude mi povodny ramik pasovat?

Meno: Alexander

Dátum: 06.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Audio/video vstupné systémy

Classe 300X

Dobry den,
potrebujem poradit ako nakonfigurovat videovratnika Classe 300 X (mam komplet sadu 363911) a druhy vnutorny modul 344612. Konfuguracia na dom pre 1 domacnost, na poschodi je hlavna jednotka wifi (master) a dole je druha jednotka (slave). Nikde v navodoch nie je ako obe nakonfigurovat tak, aby ked vonku niekto zvoni to zvonilo na oboch jednotkach. Ako nastavit adresy "P" a "N" na oboch jednotkach, pripadne ci treba pouzit nejaky konfigurator.
Aby sa dali dvere otvorit z oboch jednotiek.

Meno: Patrik Fúčela

Dátum: 04.11. 2020

Zodpovedané: Áno

Zaradenie: Rôzne

Dlhodobejšia kúpa produktov Legrand

Dobrý deň, som živnostník a chcel by som od vás odoberať produkty vo väčšom množstve a následne s nimi obchodovať. Otázka na vás znie, môžem od vás kupovať produkty? Alebo sa dajú kúpiť iba u vašich distribútorov?